-Buzluktan çıkarmış olduğunuz kadayıfı elle
kıtır kıtır doğruyorsunuz.
-İsterseniz buzluğa koymadan rondodan da geçirebilirsiniz ama çok küçük olmayacak.
-Tavada kısık ateşte kızarana kadar kavurun.
-Kızardıktan sonra başka kaba alıp soğumaya bırakın.
-Çikolatayı benmari usulü eritin. Soğuyan kadayıfların üzerine ekleyin ve karıştırın.
-Resimde Gördüğünüz gibi önce file fıstık sonra çikolatalı kadayıftan bir miktar koyup bastırın iyice -sıkıştıktan sonra servis tabağına ters çevirip çıkartın.
-Burada önemli olan bu işlem sıcakken yapılmalı.
-Soğuduktan sonra şekil veremezsiniz çünkü çıtırlaşır. Soğuk servis ediniz ama isteğe göre sıcakta yenilebilir.
Afiyet Olsun :)