Portakallı Şekerleme Tarifi, Portakallı Truff Tarifi, Bisküvili Toplar, Kakaolu Portakallı Şekerleme Nasıl Yapılır? Bisküvili Şekerleme Tarifi ve diğer nefis tatlı tarifleri Şeften Yemek Tariflerinde...
Malzemeler:
- Yarım paket erimiş ılınmış margarin
- 1 paket kakao
- 1 portakalın rendelenmiş kabuğu ve sıkılmış suyu
- 1 - 1,5 paket petibör bisküvi
- 10 kaşık toz şeker
Üzeri İçin;
Yapılışı:
- Margarini eritelim ve biraz soğuması için bir kenarda beklemeye alalım.
- Yoğurma kabına erimiş margarini, portakal kabuğu rendesini, portakal suyunu, kakaoyu, irili ufaklı ezilmiş bisküviyi ve toz şekeri ekleyip, kaşıkla karıştıralım.
- Çok yumuşaksa bisküvi ekleyebilirsiniz.
- Karıştırıp, biraz yoğurup, ceviz büyüklüğünde toplar yapalım.
- Dilerseniz portakallı şekerlemelerinizi sade, dilerseniz hindistancevizi, antepfıstığı, çikolata veya pasta süslerine batırıp, servis tabağına alabilirsiniz.
Afiyet olsun...
Etiketler: Bisküvili Toplar, HAFİF TATLI, Kakaolu Portakallı Şekerleme Nasıl Yapılır? Bisküvili Şekerleme Tarifi, Portakallı Şekerleme Tarifi, Portakallı Truff Tarifi, TATLI TARİFLERİ, TATLILAR